Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Duoface – En hyllning till tidens magi

Reverso Tribute Duoface Q3988482 är ett mästerverk inom horologi, som hyllar det klassiska originalet från 1931. Med sin vändbara kassar och dubbla urtavlor erbjuder den här tidlösa klockan en unik och elegant upplevelse för den moderna urkännaren.

Klockan, som är tillverkad i ett hållbart 28,3 mm rostfritt stålfodral, har en blå urtavla med solborstad finish på framsidan. Den andra urtavlan i silvergrått på baksidan presenterar en tydlig art deco-estetik och en praktisk dag/nattindikator. Den drivs av en tillförlitlig manuell vindningsrörelse och fästs med ett läderarmband från Casa Fagliano i djupblå.

Billigklockor.com är stolta över att erbjuda den här fantastiska klockan som en del av vårt exklusiva utbud av -replikor. Utforska hela vårt sortiment idag och upplev den exceptionella kvalitet och hantverksskickligheten hos ett av världens mest respekterade urtillverkare.

Related Articles

Omega Constellation Stålguldguld Replika Klockor 131.20.28.60.05.002

Omega Constellation Stålguldguld Replika Klockor 131.20.28.60.05.002 Den dramatiska och eviga designen av constellation kännetecknas av dess berömda halvmånar, ”Claws” på höljet och mono-rangarmbandet. Denna 28mm 18K gula guld- och rostfria stålmodell har en ram graverad med romerska siffror, vit pärlemorskiva och repbeständigt safirkristall. Visarna, Omega-logotypen, constellationsstjärnan och index är också i 18K gult guld. Denna […]
Read more

Patek Philippe Calatrava 6119G-001

Patek Philippe, ett av världens mest prestigefyllda klockmärken, har återigen trollbundit klockentusiaster med en ny tolkning av sin ikoniska Calatrava dress watch. Den nya Calatrava 6119G-001 kombinerar tidlös elegans med modern design, vilket skapar ett mästerverk som kommer att uppskattas i generationer framöver. Klockan har ett elegant 39 mm vitt guldboett som hyser en guillocherade […]
Read more

Omega de Ville Hour Vision: Tidlös elegans med modern touch

Priset för en deville Hour Vision varierar beroende på modell och material. På bastkopior.com kan du hitta ett brett utbud av deville Hour Vision-klockor till konkurrenskraftiga priser.
Read more

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for: